Ποιοι Είμαστε

Στεργίου Φανή

PHYSIOTHERAPIST / CLINICAL PILATES INSTRUCTOR

Είναι απόφοιτη του τμήματος Φυσικοθεραπείας, του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και έχει λάβει πιστοποίηση Βιοιατρικού Βελονισμού από την Ελληνική Φυσιοθεραπευτική Εταιρεία Αλγολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Επίσης, έχει παρακολουθήσει αρκετά συνέδρια Φυσικοθεραπείας.

Είναι πιστοποιημένη Clinical Pilates Instructor από το The Australian Physiotherapy and Pilates Institute (APPI), ενώ κατέχει και πιστοποίηση  Pilates Reformer από την AF-STUDIES Fitness Academy. Παράλληλα, παρακολούθησε σεμινάρια και ημερίδες θεραπευτικής άσκησης σε Ελλάδα και  Αγγλία.

Η Φανή Στεργίου είναι η υπεύθυνη λειτουργίας του Physio New Body, το οποίο συνεργάζεται άμεσα με το Διαγνωστικό Ιατρικό Κέντρο της «Κοσμοϊατρικής».

Εβελίνα Παπαϊωάννου

PHYSIOTHERAPIST / CERTIFIED LYMPHEDEMA THERAPIST

Η Εβελίνα είναι απόφοιτη του τμήματος Φυσικοθεραπείας, του ΑΤΕΙ Αθήνας. Έχει πιστοποιημένη εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία στην αντιμετώπιση Λεμφοιδήματος και Οιδημάτων. Η μετεκπαίδευσή της πραγματοποιήθηκε στην εξειδικευμένη  κλινική Λεμφολογίας  Földi Clinic  στη Γερμανία, υπό την αιγίδα της Αμερικάνικης Σχολής Klose Training.

Στη συνέχεια, παρακολούθησε τον κύκλο σεμιναρίων Medical Training  Therapy με εισηγητή τον Prof. Lasse Eric Thue, ολοκληρώνοντας την μετεκπαίδευσή της στις σύγχρονες και τεκμηριωμένες αρχές της θεραπευτικής άσκησης.

Επίσης, έχει παρακολουθήσει το σεμινάριο για την τεχνική της ξηράς βελόνας (dry needling), της Ελληνικής Φυσικοθεραπευτικής Εταιρείας Αλγολογίας, αποκτώντας πιο εμπεριστατωμένη θεραπευτική προσέγγιση στις μυοπεριτονιακές δυσλειτουργίες.

Υπό εξέλιξη βρίσκεται η μετεκπαίδευσή της στην Orthopaedic Manual Physical Therapy (Ορθοπεδική Θεραπεία με Χειρισμούς) του Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Χειροθεραπευτών Ελλάδας.